Nieuws

Zandvoort Echt Eén stelt kandidatenlijst vast

Zandvoort Echt Eén (ZEE) heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 haar kandidatenlijst vastgesteld. Met de kernwaarden “Verbindend, verfrissend, doelgericht en transparant,” wil ZEE zich inzetten voor een nieuwe democratie in Zandvoort en Bentveld. ZEE wil dienstbare politici en bestuurders, die niet de pretentie hebben alles het beste te weten. Geen politiek over de mensen, maar politiek met de mensen. Met de tien kandidaten kan ZEE hier een belangrijke, verbindende rol in spelen.

De kandidatenlijst bestaat uit:

  1. Mirko Gerrits (student bedrijfskunde)
  2. Arie Griffioen (bedrijfseconoom en accountant)
  3. Rhea Hazenberg (mantelzorger)
  4. Mira Schrijnemaekers (vrijwilliger bij een Zandvoorts goed doel)
  5. Roos Strating (directie-assistent)
  6. Jan Melis (coach)
  7. Marcel Sukel (planoloog en datastrateeg)
  8. Leonie Mooijekind (vrijwilliger bij Muzeeum en sommelier)
  9. Huib van den Nulft (student arts en economics)
  10. Fred Rosenhart (kunstenaar en theatermaker)

De kandidaten van ZEE staan met elkaar voor hetzelfde doel. Met de verscheidenheid aan ervaring en achtergrond en de steun van een landelijk netwerk aan lokale partijen, wil de nieuwe partij bijdragen aan een nieuwe en verbindende manier van besturen voor Zandvoort en Bentveld.

Vanaf vrijdag vindt u op www.partij-zee.nl meer informatie over de kandidaten en hun motieven om voor ZEE te kiezen. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar [email protected].

Foto: Julia Chukanova