Nieuws

Zandvoort Echt Eén presenteert partijprogramma

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Met die zin laat Zandvoort Echt Eén zien waar zij de komende raadsperiode voor wil gaan.

Zandvoort staat de komende jaren voor fundamentele keuzes. Dat vraagt om een hechte en effectieve gemeenteraad, die keuzes maakt met draagvlak van inwoners. Om met succes te kunnen werken aan het oplossen van de wooncrisis, het bestrijden van de armoede, het achterblijven van burgers, Zandvoort promoten als toeristische badplaats, het verfraaien van Zandvoort met respect voor de historische waarden.

De speerpunten van ZEE zijn:

  • Politiek met en voor de inwoners.
  • Transparante bestuurscultuur.
  • Bewoners en belanghebbenden daadwerkelijk betrekken.

Met deze speerpunten wil ZEE bijdragen aan het herstel van het vertrouwen tussen de inwoners en de Zandvoortse politiek. Kortom, we willen Zandvoort echt één maken.

De inhoudelijke onderwerpen als wonen, bereikbaarheid, welzijn, natuur en milieu en kunst en cultuur komen -net als in de programma’s van onze collega-partijen- ook in ons programma aan bod. Het verschil zit in het “hoe doe je dat.”  

Op www.partij-zee.nl vindt u het hele programma terug. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar [email protected] of bellen/appen met 06 452 99 360.