Word lid

Word lid

Doe mee

Lidmaatschap

Met uw lidmaatschap ondersteunt u het werk van Zandvoort Echt Een. Als lid kunt u meepraten tijdens algemene ledenvergaderingen en daarmee heeft u directe invloed op de koers van de partij. Uiteraard ontvangt u ook onze nieuwsbrief, krijgt u ledenkortingen en nodigen we u uit op speciale ledenevenementen.

Doneren

U kunt Zandvoort Echt Een ook steunen door het doen van een donatie.  Met uw donatie versterkt u het werk van de vereniging en kunnen wij ons nog beter inzetten voor u en Zandvoort en Bentveld. U kunt ook altijd eerst contact met onze penningmeester opnemen voor maken van een donatie via [email protected]

Word lid

Hoe wordt u lid

Lid worden van ZEE kan door 24,- over te maken naar NL 90 INGB 0674 9482 62 t.n.v. Zandvoort Echt Een met vermelding van uw volledige naam of door te doneren met IDEAL of Creditcard via het formulier onderaan de pagina. Tevens verzoeken we u het gegevensformulier in te vullen.
Wilt u ook ruimte geven aan mensen met een mindere draagkracht om lid te worden? Maak dan €30,- over. Zo steunt u hen met uw extra bijdrage.

Heeft u zelf te weinig financiële draagkracht, maar wilt u wel lid worden? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw aanvraag om.

U zult max 2 dagen na aanmelding een succesbericht met verdere informatie van ons ontvangen.

Doneer

Hoe doet u een donatie

Doneren aan Zee kan door een door u gewenst bedrag over te maken naar NL 90 INGB 0674 9482 62 t.n.v. Zandvoort Echt Een of door te doneren met IDEAL of Creditcard via het onderstaande formulier. Tevens verzoeken we u het gegevensformulier in te vullen.  Donaties boven 50 euro worden opgenomen in een giftenregister. Ook verklaart u met het doen van een donatie automatisch dat uw donatie belangeloos is en gaat u akkoord met ons giftenreglement. U kunt ook altijd eerst contact met onze penningmeester opnemen voor maken van een donatie via [email protected]

Lid worden of doneren via IDEAL / Creditcard

Bedrag